تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

مخبر: خانواده‌های دارای ۳ معلول صاحب خانه می‌شوند| دولت دنبال حل مشکل معیشت، اشتغال و درمان معلولان است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۹۶۹۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۴
  • ۱
مخبر: خانواده‌های دارای ۳ معلول صاحب خانه می‌شوند| دولت دنبال حل مشکل معیشت، اشتغال و درمان معلولان است+ فیلم
سومین جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان در دولت سیزدهم به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و مقرر شد خانواده‌های دارای ۳ معلول به بالا ظرف دو سال صاحب خانه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در این جلسه تسریع در اجرای مصوبات مربوط به حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت را مورد تاکید قرار داد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد ظرف یک‌ماه نسبت به تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای این مصوبات اقدام کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در حمایت از حقوق معلولین، اظهار داشت: در این دولت اهتمامی جدی نسبت به این موضوع صورت گرفته و با پیگیری جلسات، شاهد افزایش اعتبارات مرتبط با حقوق معلولان هستیم.

مخبر معیشت و اشتغال، مسکن و درمان را مسائل اصلی افراد دارای معلولیت برشمرد و افزود: دولت با جدیت در تلاش است تا با استفاده حداکثری از بودجه‌های سالانه، بهره‌مندی از ظرفیت خیرین و نهاد‌های غیردولتی، دغدغه معلولان را تا حد امکان در این بخش‌ها کاهش دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به گزارش مطرح شده در جلسه در خصوص مشکل حمل و نقل دانش آموزان معلول که بعضا منجر به بازماندگی از تحصیل آن‌ها شده است، تصریح کرد: وزارت کشور باید این موضوع را از طریق شهرداری‌ها با جدیت پیگیری و به سرعت مشکل حمل و نقل و ایاب و ذهاب این دانش آموزان را مرتفع کند.

‌مخبر معاون خود را نیز مکلف کرد عدم اجرای برخی مصوبات گذشته را به صورت مجدانه از دستگاه‌های اجرایی پیگیری کرده و صورتجلسه و برنامه زمانبندی شده با این دستگاه‌ها به امضا برساند تا در اسرع وقت این مصوبات اجرایی شوند.

در این جلسه که وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نمایندگان مجلس عضو نیز حضور داشتند، رییس سازمان بهزیستی کشور گزارشی از میزان پیشرفت مصوبات جلسات گذشته و عملکرد دستگاه‌های اجرایی در قبال این مصوبات ارائه کرد.

در این جلسه همچنین پس از شنیدن دغدغه‌ها و پیشنهادات برخی از نمایندگان جامعه معلولین کشور، تصمیماتی در زمینه تسهیلات اعتباری خوداشتغالی و اشتغالزایی، حق پرستاری، کمک هزینه مراکز توانبخشی، مسکن و ارتقاء کیفیت مراکز شبانه روزی توانبخشی اتخاذ شد.

در ادامه این نشست مقرر شد دولت با کمک خیرین، نهاد‌های غیردولتی و کمک خود معلولین، نسبت به تامین مسکن خانواده‌های دارای ۳ فرد معلول به بالا اقدام کند و ظرف مدت ۲ سال این خانواده‌ها صاحب مسکن شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ممد محب
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۰
0
0
دولت واسه مردم عادی کاری نکرده بعد بیاد اشتغال معلولین رو حل کنه؟!!!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->